29.10.2015 – Att jobba rätt

Det finns få saker som intresserar min kära sambo så lite som att gå i butiker eller handla kläder. Han är inte snål när det kommer till andra saker, men kläder, det vill han inte lägga sina pengar på. Så jo, jag fick nog traska i Stockholms butiker på egen hand förra veckan… Men en grej i klädväg köper han mer än gärna åt mig, och det var även på hans initiativ som detta kom upp. Det är arbetsbyxor. Alltså riktiga ”donarbyxor”. Såna skall vi införskaffa åt mig, för jag vet inte hur många par joggingbyxor jag förstört de senaste åren. Och jag antar att det kommer att bli några till eftersom de här renoveringsprojekten aldrig lär ta slut…

Jag googlade runt lite och hittade en ganska förmånlig modell, som också känns rätt så stylish (hah!). Men då kommer det där knepiga kvinnliga dilemmat emot; vilken färg? Tror det lutar mot svarta med blåa detaljer. Och nu undrar ni, hur orkar jag lägga ner så mycket energi på ett par sketna arbetsbyxor (för att inte nämna ett helt inlägg)? Jo, för att det här med att jobba är ju precis som att träna, det blir sååå mycket roligare med ordentliga och snygga kläder!

Pictures9

6 thoughts on “29.10.2015 – Att jobba rätt

  1. Såna sku ja oxå behöva! För ska vi va ärliga är det jag som doonar i detta hus. Johan fick ett par jättesbygga arbetsbyxor i julklapp. Dom har aldrig varit på 😄😄

  2. Jag har ett par mörkblåa Blåkläder byxor och dom e nog bra med alla sina fickor och finesser :) Sku även rekommendera ordentliga donarskor med spikbotten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s