24.10.2015 – när hösten är som bäst

Nu först har Minou och jag landat här hemma ordentligt efter vår Sverige trip i veckan. På grund av våra sena träningar igår sov vi hemma hos mamma&pappa i Karis förra natten. Gissa om det är några här hemma som saknat lillfisen, efter att inte har sett henne på hela veckan?

IMG_3300Minou och mofa.

IMG_3308

Hur fin är inte hösten just nu förresten!? Som vackrast skulle jag säga, så fina färger på träden. Allting är helt gult och orange när kvällssolen faller på träden här utanför fönstren. Skulle inte våra fönster vara så hiskeligt smutsiga, så skulle kanske ni också se det.

IMG_3312

2 thoughts on “24.10.2015 – när hösten är som bäst

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s