9.10.2015 – oktoberkylan

Brrr, vilken kall dag igen! Här har spisen gått het hela morgonen och temperaturen  börjar äntligen bli någorlunda behaglig. Hade visst glömt att skruva på batterierna i huset, inte så konstigt att det varit lite kyligt, haha! Men med luckorna till spisen öppna får man rätt så snabb värme, så vi får hålla till i vardagsrummet tills resten av rummen värmts upp en aning.

image

Skall snart åka iväg till DinoDina. Men först måste vi se till att få lite mat i Minou. Hon är nu 5 månader och började försiktigt få smaka på mat för en vecka sedan. Vi började med batat, och igår gick vi över till morot. Skall också börja försöka få lite välling i henne till kvällarna så hon kanske hålls mätt lite längre in på natten. Just nu äter hon 2-3 gånger per natt och vaknar en massa där emellan! Lite jobbigt med så hackig nattömn, men som tur vet man att det är övergående. Om det är om en vecka, en månad eller sex månader vet jag inte. Men över går det ju!

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s