4.10.2015 – höst hos ICHI

Jag tycker ICHI´s höstkläder är helt makalöst fina denna säsong och känns väldigt rätt i tid. Jag skulle faktiskt kunna slänga ut halva min garderob och ersätta den med deras höstkollektion. Hellånga stickade koftor, polotröjor, mönstren… Allt känns bara helt RÄTT.

Pictures5Pictures7

Pictures6

Dessutom har det kommit in en hel del nytt medan vi var på resa, som jag inte hunnit se IRL ännu. Därför var jag så taggad på att åka till butiken igår för att kolla läget. Jäkla magsjuka. Får göra det så fort som möjligt under nästa vecka istället. Speciellt nyfiken är jag på den här jackan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s