26.9.2015 – hotellbyte

Godmorgon! Nu har det redan gått en vecka här på Mallorca och föräldrarna åker hem idag. Vi stannar ju ännu fem dagar till, men vi kommer att byta hotell och plats så vi skall också packa ihop och checka ut. Vet inte riktigt hur tillgången till nät är på nästa hotell, så vi får se hur det blir med bloggandet.

Nu skall vi kila ner och njuta av frukostbuffén en sista gång på det här hotellet. Vi har haft All Inclusive hela veckan med stor buffé och massvis av matalternativ (efterrätter!) till varje måltid. Få se hur vi skall klara oss på vanliga små matportioner igen efter den här veckans frossande, haha!

image

 

2 thoughts on “26.9.2015 – hotellbyte

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s