24.9.2015 – torsdag, maybe?

image

Morsning! Sitter på balkongen och väntar på att Mini skall vakna ur sin tupplur så att jag kan gå ner till poolen med de andra soldyrkarna (bl.a mamma & pappa som sitter där och kikar upp på mig som bäst, ser ni?). Det såg inte så lovande ut med vädret imorse, men nu börjar det klarna upp och poolområdet fylls sakta med folk.

Är lite trött i ögonen idag. Vi var ute på middag i Palma igår kväll med kompisgänget jag nämnde om tidigare. Minou fick stanna på hotellet med mormor&morfar. Var visserligen tillbaka på hotellet vid 23.30, men vaknade kl.6 och har inte sovit en blund sen dess. Så nu skall jag nog kasta mig i en solstol och blunda lite där istället. Later!

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s