18.9.2015 – photoshootat

Vi klämde in en sista photoshoot med Elin för att få de senaste nyheterna fotade innan jag drar iväg på semester. Så nu sitter jag här och fixar bilder mitt i natten istället för att packa, som jag egentligen borde. Men varför packa idag när vi åker först imorgon, right!? Som tur går flyget först vid halv tre, så jag har ett par timmar på mig på morgonen innan vi börjar söka oss mot flygfältet.

Här är ett litet smakprov på vad vi fotade idag. De här finns redan tillgängliga online, medan en hel hög stickat i alla möjliga härliga höstfärger väntar på att komma upp!

Pictures3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s