12.9.2015 – those boots

Redan ifjol höstas letade jag efter ett par mörkbruna stövlar, utan något större resultat. Mina krav är inte många, men ändå har jag inte lyckats hitta vad jag är ute efter. Fast nu har jag det. Eller något ditåt i alla fall. Spottade dem i Wild Shoes fönster i förmiddags och de uppfyllde ganska långt kriterierna. Rätt nyans. Äkta läder. Och helt okej pris. Enda minuset är att de är lite för lösa i vaderna (men det är alla till mina spagetti-vader). Vad säger ni, får de godkänt? Hoppas det, för jag slog till på dem.

image

 

5 thoughts on “12.9.2015 – those boots

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s