22.8.2015 – sweet home

Hem. Ljuva. Hem. Så mycket annat kan jag inte säga. De senaste veckorna har varit ett evigt flängande hit och dit, och trots att det bara varit roliga grejer så är det påfrestande. Just nu känner jag att jag bara vill sitta hemma och inte boka in en endaste sak innan Mallorca resan i september. Tamburen svämmar över med ouppackade väskor och hemmet ser ut som stryk, men så kan det gott vara ett par dagar till. För just nu vill jag bara vara. Landa lite grann…

Sa jag att det är skönt att vara hemma?

image

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s