16.8.2015 – hemåt

Skall vilken minut som helst hoppa på planet hem från Stockholm. Har haft en jättefin bröllopshelg med både bröllopsfest ute i skärgården på fredagen samt brunch o drinkar inne i Stockholm city på lördagen. Men nu skall det bli så fruktansvärt skönt att komma hem till skrutten igen, har saknat henne så! De kom lite för fort inpå varandra, de här evenemangshelgerna utomlands. För min del alltså, hon lär har varit hur nöjd som helst igen hela helgen! 

   

  

  

    

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s