4.8.2015 – tisdagsplaner

Att sova 11h (med några amningspauser) är ganska gött. Ny människa idag! Har inga planer för dagen, så tänkte eventuellt att detta skulle få bli sommarens första stranddag. Har ju hängt på landet ett par gånger i sommar, men det känns ändå ganska patetiskt att inleda badsäsongen i augusti. Får lite ångest när jag tänker på det. För här har jag gått och sett fram emot min sommar som mammaledig i evigheter, och så är det plötsligt augusti. Utan att sommaren ens hunnit börja. Suck. Som tur har vi tolv dagar på Mallorca att se fram emot ännu i höst.

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s