30.7.2015 – säsongstart

Igår körde inneträningarna i handbollen igång. Så kul! Ringrostig var jag förstås, men känslan och allt det där kommer nog rätt fort tillbaka ändå. Kroppen känns okej och jag tror jag gjort ett ganska bra förarbete för att nu kunna slå i en högre växel. Hopp och sånt kommer jag nog att vara försiktig med ännu, men löpning och kast kan jag ganska långt vara med på tror jag.

Har dock gått och bekymrat mig över var jag skall hitta nya inneskor för säsongen åt mig. Mina nuvarande är helt slut, men samma märke (Mizuno) och modell är väldigt svåra att få tag på här i Finland, så jag har bara fortsatt nöta på med dem. Så slog det mig plötsligt. Kvinna, du åker ju iväg till handbollsvärldens mecka imorgon! Problem solved! Nya inneskor står alltså som prio ett på min shoppinglista.

image

One thought on “30.7.2015 – säsongstart

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s