27.6.2015 – Sista rushen

Uppe med tuppen (nå inte riktigt) och dags att fortsätta med de sista förberedelserna. Har massa smågrejer kvar att fixa som jag vet kommer att ta mycket längre tid än jag räknat med. Och tid för mig själv har jag ju helt glömt att planera in! När skall jag hinna göra mig själv i ordning!? Tror i alla fall att jag vet vad jag skall ha på mig, så det är ju en start. Och Minous outfit för dagen borde vara ganska klar också. 

 Ni kan ju gissa vems stass detta är en sneak peek på 😉 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s