25.6.2015 – roadtrippin

Idag har vi varit iväg på dopförberedelse road trip. Först till Kyrkslätt och lånat ett tält, sedan till Ikea för att handla andra nödvändigheter. Vi kommer att hålla dopet här hemma på vår gård så vi hoppas verkligen att vädret skulle vara på vår sida! Men oberoende om det är sol eller regn så är det nog nödvändigt med tält. Om det inte fungerar som regnskydd får det vara solskydd.

IMG_6293

På dagen och själva dopet har vi endast bjudit in närmaste släkten. Sedan blir det fest för vännerna på kvällen. Det skulle bli så galet mycket folk om vi skulle ta hit alla på en och samma gång, så vi valde att göra det på det här viset. Men jag tror det kommer att bli en riktigt kul dag/kväll, så jag ser fram emot den även om det är en massa att fundera på nu innan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s