16.6.2015 – work work

I två dagar nu har jag suttit timtal framför datorn och jobbat. Sommar-rean drar strax igång på DinoDina.com och ni anar inte hur mycket jobb det ligger bakom den! Varje plagg ska uppdateras skilt för sig med nytt pris och kategoriseras in i rätt ”grupp”. Och det är ju inte bara ett plagg eller tio… Dessutom ska en annan 48-timmars kampanj upp ännu ikväll samt nyhetsbrev sändas ut. Så jo, jag ligger i!

city8_557db7e62a6b2221aa07c2c9

För att inte svimma av tristess över den obefintliga uppdateringen på den här bloggen, tycker jag ni ska gå in på Sofiasmode och ta en närmare titt på den snygga outfiten ovan, som hon fotat på uppdrag av mig till DinoDina. Jag älskar hennes outfits och bilder, så himla fina!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s