6.5.2015 – sugen på grått

När vi målade om matsalen för ett par år sedan(?) var killen emot allt som hette grått i inredningsväg. Allting måste gå i beiga toner för att passa in med resten av huset, och eftersom jag vid det laget inte kände att jag hade så mycket att säga till om där så körde vi på en varm beige färg. Nu har jag  efterhand smugit in lite grått i inredningen här och där och det verkar inte vara lika big no no för honom med grått mera. Så nu är jag ganska sugen på att måla om väggarna i matsalen igen, hehe. Men tror nästan tanken får ligga och gro ett tag till. Har varken ork eller iver att börja måla just nu. Men den där köksremonten skulle jag fortfarande vara ganska taggad på! En ny blomma där på skåpet kunde kanske också övervägas.

  

One thought on “6.5.2015 – sugen på grått

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s