14.4.2015 – Vardagslyx

Hade precis skrivit några långa rader om hur fed up jag blir på allting ibland. Jobbet, våra sociala system, laman… ALLT! Men istället för att sprida negativ energi här på bloggen skall jag försöka gömma mig bakom masken och glädjas över mina eftermiddagsplaner istället. Om ett par timmar skall jag nämligen kila iväg och få fransarna fixade! Lite vardagslyx såhär i den annars miserabla vardagen ;)

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s