9.3.2015 – en vårmåndag

Jag sov helt fruktansvärt dåligt förra natten. Magen värkte om jag låg i ett visst läge och det kändes som om jag låg och vred på mig i timtal. Tog visserligen en halvtimmes tupplur på förmiddagen när jag var klar med morgonstallet, men ändå är jag så redo för sängen nu. Så ja, jag tänker helt kallt gå och lägga mig fast klockan knappt slagit tie.

Skön dag för övrigt, var det här årets första riktiga vårdag kanske?  Det tyckte nog Stållis i alla fall som låg utanför stallet och tog vara på solstrålarna.One thought on “9.3.2015 – en vårmåndag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s