4.3.2015 – lämna mig ifred

Nej, nej, nej, nej… Nu är det inte alls läge att gå och bli sjuk! För imorgon kväll flyttar jag in hos syster för en vecka framåt för att ta hand om djuren och stallet medan de åker på semester. Men tyvärr känner jag igen symptomen när de kommer. Värk i nackmusklerna, tungt huvud och lite halsont om mornarna. Ja, nu är en förkylning definitiv på väg. Skall proppa i mig allt jag kan hitta här hemma som kan tänkas ha lite nyttiga vitaminer i sig och sedan marschera raka vägen i säng. Så hoppas vi att jag är en ny människa imorgon när jag vaknar. Min kropp brukar vara rätt så vänlig mot mig och sällan dra på sig några längre eller värre åkommor, men det är ju typiskt att det skall komma då det minst passar. Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s