2.3.2015 – måndag

Ännu en grå och regnig tråkdag här i Västra Nyland. Länge sen vi sett solen nu igen! Jag sitter i alla fall och äter min lunch som bäst innan jag drar iväg på jobb. Det blev något så kulinariskt som fiskpinnar och makaroner idag, hahha! Men det är ju så gott…Ni har väl förresten inte missat att vi kör online-erbjudande med -20% på alla herrkläder som bäst!? Perfekt läge att köpa nåt fint till sin kille. Eller varför inte köpa födelsedagspresent färdigt till någon som fyller inom kort? 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s