21.2.2015 – en ledig lördag

Gooodmorgon! Ledig lördag och jag sitter som bäst och äter frukost, ser på Kristas nya grymma musikvideo och funderar över hur jag skall lägga upp dagen. Massor att göra, men prio ett blir att ta itu med de sista loppisgrejerna. Imorgon mellan 10-13 på Serendipity i Karis, glöm inte! 

Sen ska ni inte glömma att kika in här lite senare under dagen heller, för då dyker det upp en trevlig tävling som ni inte vill missa. En vårig sådan! Men tills dess lämnar jag er med ett par sköna bilder att längta tillbaka till, sånt man behöver i det här ruskiga regnvädret.

image

image

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s