19.2.2015 – torsdag

image

Godmorgon på er! Här sitter jag och dricker morgonkaffe, fast det känns som om jag varit vaken i evigheter redan. Det var en livlig morgon i magen så det var så gott som omöjligt att få sovro efter kl.6. Hon börjar ha så kraftiga sparkar nu så de går liksom inte att ignorera mera. Som tur är de inte riktade upp mot revbenen (ännu) utan bara i sidan av magen.

Jag har eftermiddagspasset på jobbet idag, så jag har några timmar att utnyttja här på förmiddagen innan jag ska iväg. Har inte bestämt mig för om jag skall ta tag i ännu ett lass loppiskläder eller gå över huset med dammsugaren och dammvippan. Båda är i akut behov av omhändertagning.

imageVändagstulpanerna av mamma håller sig fortfarande fina ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s