10.2.2015 – en bättre tisdag

Nya tag idag, vi stryker ett streck över gårdagens dåliga vibbar. Den här dagen har ju bara alla förutsättningar för att bli en toppendag. Strålande väder och plus grader, så mycket mer än så behövs inte för att göra mig på lysande humör i alla fall! Har dessutom en superkort arbetsdag på 3h idag, sedan skall jag iväg och köra svärmor in till flygfältet. På vägen hem skall jag göra två snabbstopp. Ett i Kyrkslätt och ett i Lojo. Därefter skall jag ännu träffa en gammal barndomsvän som också skall få bebis snart (fast hon är inne på sin tredje redan). Så ingen tokig tisdag med andra ord. Vad gör ni busar?

image

Är inte så trött som jag tydligen ser ut heller…

2 thoughts on “10.2.2015 – en bättre tisdag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s