8.2.2015 – loppissamling

Inte så värst produktiv helg i det här hushållet, men vad är nu inte viktigare än att ta det lugnt och ladda om batterierna på sina lediga dagar? Till skillnad från igår då jag inte fick något vettigt gjort har jag idag fått en del grejer ihopsamlade, tvättade och prissatta inför loppisen på Serendi om två helger. Hämtade nyss ännu mer grejs från min samling på mammas och pappas vind, men de måste alltså ännu tvättas innan jag kan prissätta. Det mesta är väl rent, men efter att har legat nedpackade så länge så känns det bättre att tvätta en extra gång. Ni kommer väl förresten, på loppisen? Den 22 februari kl.10-13 på Serendipity i Karis.

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s