3.2.2015 – something new

Ni vet ju att jag inte är så taggad på att handla mamma-kläder vid det här laget. Istället fyller jag med jämna mellanrum på garderoben med vårnytt som är tänkt tills sen då magen är borta. Som den här härliga kappan. Sååå fin, kan knappt vänta tills jag får ta den i bruk. Förhoppningsvis kan jag börja använda den redan innan bebis tittar ut. En sån här kappa är ändå finare att ha öppen än fast, tycker jag.

image

image

image

Kappan kommer från Benetton.

 

One thought on “3.2.2015 – something new

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s