20.1.2015 – new in

Det är ju inte bara rea-tider, det är ju nu det börjar trilla in en massa vårnyheter i butikerna också. Idag kom det ytterligare några Hunkydory styles till DinoDina. Själv plockade jag med mig en Zippy Knit hem som jag specialbeställt redan vid inköpet. Jag beställde en i bone white till mig själv, men den kom också i midnight navy. Nu börjar jag få lite beslutsångest över ifall jag borde byta den till den andra färgen eller ej. För den var ju också fantastisk fin… Nåväl. Båda färgerna blir himla fräscha till våren oavsett.

image

Zippy Kniten har ju funnits med i Hunkydorys kollektioner flera gånger förr, men nu har den kommit i en lite uppdaterad version. Nytt för i år är att den har resår i kanterna och patch på armen. Dragkjedarna på axlarna hänger kvar från förr.

imageimage

 

 

4 thoughts on “20.1.2015 – new in

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s