13.1.2015 – jetlag och nylackade naglar

Alltså är det möjligt att vara jetlaged efter en Teneriffa-resa med två timmars tidsskillnad? Jag låg och vände och vred mig i sängen i evigheter igår utan att hitta sömnen. Tusen olika tankar som for runt i huvudet. Företaget. Bloggen. Inredning. Barnprylar. Frågor jag måste ta reda på hos Kela och Veritas. Ja herregud, vad hände inte i min hjärna igår kväll är kanske enklare att fråga? Vid 1-tiden gav jag upp och traskade en trappa ner för att värma en kopp varm mjölk med honung och plockade samtidigt med mig en bok tillbaka upp till sängen. Läsning måste nog vara det mest sövande som finns. Halv 2 släckte jag nattlampan och någon gång efter det somnade jag slutligen. Inte så pigg flicka här idag då, men kanske jag kommer i säng i tid ikväll istället.

image

Nu skall jag knappra vidare på tangenterna i mera jobbrelaterade ärenden. Med nymanikerade naglar. Märk väl. Mäkta stolt över att har lyckats få till lite längd på dem under resan, så nu gäller det att vara flitig med nagellacken så de hålls så också. Här har jag använt fransk manikyr-setet från Dermoshop. Svinbra lack, stora flaskor och billigt!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s