12.1.2015 – att drunkna i pappersarbete

Pjuh. Har suttit och knegat med bokföring och räkningar hela dagen i princip. Det är nog lite att ta igen efter två veckors frånvaro. Hann också få inplitat några nyheter på nätet innan stängning, men det finns fortfarande massa nytt i butiken som jag inte har bilder på! Måste få tag på en modell nu och plåta av lite! Har en viss söt tjej i tankarna som jag ska försöka övertala.

image

 

Här är några nya Hunkydoryn som jag hunnit få upp online under dagen. Dem hittar ni här. Kanske ni känner igen blazern från förr? Den har ju hängt med flera säsonger nu och jag har haft den inne förr. Ganska saftigt pris, men å andra sidan är det en klassiker som kan hänga med i garderoben i decennier!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s