10.1.2015 – sista dagen

Sista dagen av semestern har just dragit igång. Nog får man två veckor att gå utan att göra så mycket alltid. Helt utan problem. Visst har jag jobbat i viss mån så gott som varje dag (med mail osv), men utöver det har jag inte lyft många finger. Eller ja, några motionsrundor har jag fått till stånd förstås. Vi har faktiskt hållit till vid hotellområdet oförskämt mycket. Varit riktiga enstöringar, haha! Men jag känner att jag gott kan vara det här. Jag har besökt den här holmen så många gånger vid det här laget att jag inte känner någon nöd på att åka runt för att se så mycket nytt.

Så. Planen för sista dagen? Hoppas att molnen håller sig borta hela dagen så jag kan njuta av solen. Försökte räkna sådär snabbt och jag tror att vi haft fyra heldagar av sol på hela resan! Sedan har vi kanske lika många dagar till där vi fått sol 2-3h. Inte så bra solprocent, men varmt och skönt har det ju varit ändå.

image

3 thoughts on “10.1.2015 – sista dagen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s