18.12.2014 – sovmorgon

Satt uppe sent igår och såg på Paradise Hotel finalen. Kändes nödvändigt, för annars skulle jag helt säkert stöta på någon spoiler idag. Vakandet ledde istället till att jag låg och drog mig en god stund i sängen imorse. Ojoj, så skönt. Ligger nästan aldrig och drar mig. Nuförtiden har jag oftast bråttom upp för att få frukost i mig, annars hinner illamåendet ikapp. Men idag kändes det okej att ligga kvar en stund, så jag tog helt enkelt vara på stunden.

Nu skall jag strax göra mig i ordning för jobbet. Ha en fin dag vänner! Kom in och kläm på vårens första Hunkydoryn om ni har vägarna förbi.

image

Klassikerkoftan från Hunkydory kom in i några nya fräscha färger igår. Finns redan uppe på nätet också, och nu till ännu bättre pris än tidigare!

 

2 thoughts on “18.12.2014 – sovmorgon

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s