18.12.2014 – jultröjan

Känner mig riktigt julig idag i min ”jultröja” och gråa kappa. Det är få gånger under året som jag bär tröjan, den passar ju inte riktigt in vid andra tillfällen än kring jul tycker jag, men det är kanske det som gör att jag inte blir trött på den heller. Tror det är tredje vintern den hänger med och fortfarande är den en favorit.

IMG_0330

IMG_0332

4 thoughts on “18.12.2014 – jultröjan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s