14.12.2014 – söndagsjobb & solbeställning

Då var ännu en helg undan jobbad. Vilken jädrans tur att det inte är söndagsöppet året om måste jag säga! Vilka onödiga dagar. För det första så är det sist och slutligen ändå väldigt lite folk som dyker upp för att handla, skulle jag vara tvungen att betala dubbel lön åt en anställd dessa dagar skulle det gå redigt på minus (tur att man så gärna står gratis där själv, hmmpf!). För det  andra så behöver man nog en ledig dag i veckan för det psykiska välbefinnandets skull, oavsett hur mycket pengar man skulle dra in på att jobba sju (vilket nu ändå alltså inte är fallet).

För att slippa vara bitter på dessa dåliga arbetsdagar bokade vi en 2-veckors semester till Teneriffa efter jul. Ja exakt, två veckor! Himmel och pannkaka, så skönt. Skulle egentligen inte alls ha råd med detta, men så hade vi ju det där med psykiskt välbefinnande som jag just nämnde. Tror jag BEHÖVER det. Dessutom löste det sig så bra med butiken den här gången, så får se det som ett tecken. Det här blir ju sista resan på tumis nu, nästa gång har vi en liten knodd med oss!

 

2 thoughts on “14.12.2014 – söndagsjobb & solbeställning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s