8.12.2014 – släta ben & disco nails

Har en riktig jag-vecka framför mig denna vecka, känns det som. Idag fick jag den fruktansvärda vinterpälsen, som jag gått och odlat på benen i flera veckor nu, bortvaxad. Vilken frihetskänsla! Gick som vanligt till min vakiopaikka, och kom ut därifrån lika nöjd (och slät) som alltid. Nu saknas bara lite brun-utan-sol, så kanske man kan känna sig riktigt fräsch igen. Har till och med målat disconaglar åt mig på tårna!

image

Fick också med mig en liten present från salongen när jag gick hem. Förutom ansiktskräm är handkräm min bästa vän under vintermånaderna. Vet inte om det beror på att jag jobbar med kläder, men mina händer blir tidvis riktigt jobbiga på vintern. Torra och flisiga. Ibland så illa att jag till och med får sår! Så den här lilla kompisen kommer nog att få hänga med i handväskan hela tiden, perfekt storlek för det.

image

På fredag är det sedan kalufsen som skall få sig en uppiffning. Har lite förändring i tankarna, men vad det blir får ni se då!

 

2 thoughts on “8.12.2014 – släta ben & disco nails

  1. Alltså vet inte om det beror på hormoner eller vad men jag känner mig som en gorilla, haha myyysiiigt! Tror annars jag såg dig i S-market igår? Hade precis betalat så iddes int gå tillbaka in o prata ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s