1.12.2014 – Hej December

Också jag tyckte det var dags att plocka fram lite julpynt under helgen. Inga galna blinkande lampor, men några ljusstakar och andra små diskreta ting. Har aldrig annars velat eller orkat ta fram julpynt förrän några dagar innan jul typ, men i år var det annorlunda. Hela november har jag gått och väntat på att få plocka fram julstjärnor och ljusstakar. Kanske beror det på bristen av snö, att det är så fruktansvärt mörkt hela tiden. Vad vet jag. Men visst höjer det stämningen där hemma med lite julljus!

image

image

image

 

One thought on “1.12.2014 – Hej December

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s