29.11.2014 – klantis

Här skulle jag ta och skriva ett trevligt inlägg om bloggträffen igår, men så är min kamera plötsligt spårlöst försvunnen. Kanske jag lämnat den på jobbet? Får väl åka förbi där innan jag drar hem ikväll, om jag minns (har världens sämsta minne från förr, men nu skyller jag det på gravidhormoner). Just nu är jag hemma hos föräldrarna en sväng för att äta, innan jag åker till Sjundeå och ser på damhandboll. Vi får ta bloggfesten senare!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s