28.11.2014 – Stunden innan

Om mindre än en timme kommer gästerna och glöggen står redan varm i termosar. På stan är det ännu liv eftersom julgatans öppning är i full gång. Själv tjuvsmakar jag på glöggen lite och lyssnar på julmusik ur högtalarna :) Tyvärr kom det några avbokningar till bloggkvällen idag, vilket är ganska tråkigt. Tycker personligen inte man skall ställa in i sista minuten, men får man förhinder så kan man ju inget göra åt det! Vi blir ändå över tjugo stycken, så tror det blir jätte bra oavsett. Trevlig fredagskväll till er alla!

imageKvällens klädval föll på denna klänning från Cheap Monday.

27 thoughts on “28.11.2014 – Stunden innan

  1. Tusen tack för fin tillställning! :) den där klänningen är uuuursnygg på dig! Jag prövade faktist den svarta, korta ”paitan” av den där samma modellen! Såå snygg den var me jag måste gå ner lite i vikt först.

  2. Tack för en trevlig kväll :) Glömde bort att ta foto av goodiebagen före jag provade på några av de fina sakerna så det blev bara ett foto på ”tack-lappen” :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s