18.11.2014 – Julstämning

Försöker sakta få till lite julstämning i butiken också, men har inte riktigt bestämt mig om jag skall pynta i lokalen eller bara plocka fram festkläderna lite tydligare. Så här ser i alla fall den nya festväggen vid ingången ut just nu. Med retrofilter på.

image

4 thoughts on “18.11.2014 – Julstämning

    1. Hemma tycker jag absolut inte förrän till lillajul, men i butikerna är det ju lite annat när man måste få igång försäljningen av julgrejer i tid. Men vill nog helst inte se julen i butikerna heller innan början av november :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s