16.11.2014 – en söndagsritt

Det blev en överraskande fin dag här i Raseborg. Solen har visat sig för första gången på flera veckor och jag är väldigt glad att vi hade prickat in ridning just idag. Annars hade jag nog aldrig varit ute över  två timmar i det härliga vädret! Nu blev det en ca. 90min lång ridtur, så jag fick både en behövlig dos motion och en stor nypa frisk luft. Det kändes också kan jag säga. Dimpande i säng och sov nästan en timme hemma hos föräldrarna efteråt.

image

Själv red jag Pampas som var snäll som ett lamm, medan syster fick bråka med Kazanova, som har lite svårigheter att koncentrera sig ibland… Som sällskap hade vi även Linda och Fine från grannstallet.

image

image

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s