1.11.2014 – a day off

Ledig lördag. Långhelg! Som bäddat för lång frulle, tänkte jag. Fanns inte så mycket spännande i kylskåpet dock, så det blev en sketen knäckemacka, lite yoghurt och en klementin. So much for långfrulle.

Skall strax gå ut och kratta gården, innan jag beger mig mot Karis. Tänkte knäppa några bilder på systers tävling i eftermiddag, innan jag drar vidare till Helsingfors för handbollslandskamp. Finland mot Spanien. Och det är väl min lediga lördag det. Vad gör ni!?

2 thoughts on “1.11.2014 – a day off

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s