27.10.2014 – hemma i kall stuga

Godmorgon godmorgon! Återvände hem till en kall stuga igår eftermiddag efter ett kort jobbrelaterat söndagsmöte. Sov ännu lördag till söndag natten hemma hos mamma&pappa eftersom jag visste att stugan skulle vara ordentligt nedkyld efter en vecka utan eldande. Mitt val var nog helt klokt eftersom jag kom hem till 15,5 grader igår! Det blev en ganska kylig kväll med bastubad och mycket kläder, men nu börjar temperaturen vara tillbaka på det vanliga, 21. Vi har fortfarande grundvärmen på minimi typ, så man kan väl fundera om vi är idiotiskt snåla eller bara relativt ekonomiska eftersom vi ändå lyckas hålla värmen så bra med hjälp av vedspisen.

Nu skall jag kasta morgontofflorna åt sidan och göra mig redo för jobb.

image

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s