23.10.2014 – kvällsprommis

Messade Elin under dagen och frågade om hon var taggad på en promenad ikväll. Visste att jag borde, men knappast skulle komma iväg själv, så samtidigt som jag tvingade mig själv att fråga så smygönskade jag att hon skulle svara nej. Det gjorde hon inte. Men tur var väl det för nu har vi precis varit ute på en timmes skön promenad.

image

Måste bara säga att den här jackan med tillhörande underfleece är den bästa firma-julklappen jag fått. NÅGONSIN. Fick den av Robban under tiden på Ollis (ja inte bara jag då, alla i personalen) och jestas så flitigt den använts under åren! Och ja, självklart hade vi även täckt in oss i varsin reflexväst, som varit minst sagt på tapeten senaste veckan.

 

4 thoughts on “23.10.2014 – kvällsprommis

  1. Jo herregud vad behagligt det är när man väl kommer ut! Superskönt var det, å så kan man ju snakka skit samtidigt. Two in One 😃

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s