16.10.2014 – a glimpse of home

Ni vet ju hur jag klagat på att jag får ångest av att gå in i vårt hjälpkök tidigare? Nåja. Nu har jag äntligen fått rummet (eller i alla fall ytorna) uppredda, och rummet känns riktigt behagligt att gå in i igen. Det finns förstås en massa andra ångestområden i huset nu istället, men vi kan väl bara glömma dem för en stund och glädas över denna städade yta för några sekunder?

imageI plåt-ämbaren har jag tänkt mig ett par gröna klängväxter för att dämpa tomheten lite. Har ni andra förslag?

Måste berömma killen som faktiskt planerat och byggt upp den här delen av huset helt själv från grunden. OCH valt inredning till på det! Speciellt imponerad är jag över att han tänkt så praktiskt som att lägga tvättmaskinerna på ståhöjd. Det är ju hur bekvämt som helst att byka när man inte måste böja sig ner för att komma åt tvätten (men det gör det tyvärr inte mer roligt ändå). Dessutom finns det inbyggda bykkorgar i skåpet längst till vänster, så inga extra korgar behöver stå framme någonstans. Något för er som är i byggskedet att tänka på kanske!

image

4 thoughts on “16.10.2014 – a glimpse of home

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s