27.9.2014 – sätörday

Ååh, vad nice med lördag kväll alltså! Har käkat gott hos svärföräldrarna och nu landat hemma. Killen stack ut på några öl och för mig slog städivern just till, så jag skall städa lite och sortera upp loppiskläder och föra-till-insamling-kläder sålänge den håller i sig.

image

Hann aldrig se systers tävlingar idag heller, hon kom just ut från banan då jag parkerade bilen. Men det var en mycket missnöjd syster som kom ut så jag missade väl inte så mycket… Pussade lite på fina Pampas i alla fall och åkte sedan hem. Ser så mycket fram emot morgondagens ridtur! Älskar den här hästen, han är så himla go. Som en mega nallebjörn. Titta bara på hans ögon, det lyser godhet om dem!

image

 

One thought on “27.9.2014 – sätörday

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s