17.9.2014 – När de är som bäst

Alltså äpplena på våra äppelträd just nu. Så sjukt goda! Tyvärr finns där bara några enstaka, som ensamt dinglar en god bit upp i träden. Jag vet inte om det verkligen är så lite äppel i år eller om någon (inom familjen) kanske hunnit dit och länsa redan. Hur som helst skall jag plocka fram stegen någon kväll och plocka ner de sista. Och sedan njuta av varje tugga av dem. För jaa, de är faktiskt så goda att det inte går att beskriva.

image

Snart borde ju också bästa tiden för klementinerna stå bakom dörren. En annan stor favorit under hösten. Skulle seriöst kunna trycka i mig hur mycket som helst av dem. Men inget ont med det, tyngre laster kan man ju ha.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s