9.9.2014 – back home

Hemma igen och tillbaka på jobbet. Eller ja, nu är ju jobbdagen slut för idag, men jag checkade in vid 13-tiden och avlöste syster som stått där från morgonen. Vi var hemma först vid fyra inatt, så jag fick ta lite längre sovmorgon för att inte vara helt finito resten av dagen. Hade i alla fall en massa att göra även om flickorna skött sig bra. Betalade räkningar, plockade om på damsidan för att få fram nyheterna lite bättre och matade in herr-nyheter på webben. Fels good to be back!

image

 

4 thoughts on “9.9.2014 – back home

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s