7.9.2014 – dag sex

Nu skall ni få höra. Vi har haft sol idag! Så förutom några korta pauser har jag mest halvsovit i solstolen, motionssimmat en runda, läst bok vid vattenbrynet och plaskat med fötterna i vattnet. Oj vad lycklig lite sol kan göra en!image

Imorgon är vår sista dag här. Så då får vi sannerligen hoppas på fint väder eftersom vi borde checka ut från rummet vid 12-tiden och vår buss mot flygfältet går först vid halv åtta på kvällen. Klart det finns tak att gömma sig under ifall det skulle regna, men det skulle göra morgondagen väääldigt lång. Så hellre en dag i solstolen med havet som sysselsättning. Skall för säkerhetsskull kolla upp om vi kunde få hålla rummet lite längre.

 

2 thoughts on “7.9.2014 – dag sex

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s