24.8.2014 – sköna söndag

Solig söndag. Och ledig sådan! Har så skön fiilis över den här dagen just nu. Kommer att tillbringa största delen av dagen med att höststäda hemmet och gården, men det känns faktiskt helt okej. Helt lugnande för sinnet då man inte behöver göra det under tidspress. Tänker att det blir skönt att ha allting i ordning då vi kommer hem från semestern om ett par veckor och man kan inleda hösten med en clean start. 

Skall också ta en paus nåt tag under dagen och gå ut i den friska höstluften. Låta Linns och Nadias hjärtliga skratt ljuda i öronen medan jag får den där nödvändiga timmen av terapi som bara frisk luft och motion kan ge. Men först, kaffe!

imagePappa kom över för att göra lite elmätningar, därav den tredje koppen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s