21.8.2014 – Goodmorning Thursday

IMG_0281

Om ganska exakt en vecka börjar min ”semester”. Om jag räknar dagar? Neeejdå. Först blir det inköp (ja, det är ju så kul så det räknas inte som jobb) och weekendsemester i Göteborg/Borås under helgen. Sedan drar jag raka vägen vidare till Grekland på måndagen för en veckas solsemester. Lovely! De flesta tycker säkert det är helt skönt nu när hösten kommit, det gör jag också. Men jag har ju aldrig riktigt hunnit få någon riktig sommar heller eftersom jag jobbat 6 dagar/vecka hela sommaren, så det är ju nu min sommar drar igång. SEN är jag redo för höst. Stickade tröjor, tända ljus, seriemarathon och stelfrusna fötter. Välkomna!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s