11.8.2014 – lunch

Det är ganska sällan jag orkar slänga ihop ordentlig mat åt mig själv till jobbet. Oftast går jag via matbutiken på morgonen och tar något färdigt. Tycker det är helt fantastiskt att de börjat ha salladsbarer i butikerna här också, där man kan plocka ihop sin egen sallad. Minns att jag blev helt förundrad över den fantastiska idén när jag flyttade till Norge och såg att de hade det där. Då hade vi det inte i Finland ännu.

Tills idag hade jag som omväxling faktiskt lagt ihop en matlåda åt mig av gårdagens rester. Men tror ni inte jag glömmer den hemma i kylskåpet då? Klart jag gör. Så det blev salladsbar idag också!

Dagens stass:

IMG_0251T-shirt – H&M // Byxor – RUT&CIRCLE (Exact) // Skor – STEVE MADDEN

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s