17.7.2014 – Torsdag

Morning! Vad härligt att vakna upp till sol igen efter ett par dagar med sämre väder. Startade morgonen med en portion gröt idag, och jävlar vad gott det var. Ett tag åt jag ju gröt hela tiden, men nu har jag faktiskt inte ätit det på ett par år säkert. Fick bara ett sånt grymt sug efter gröt igår kväll så jag var tvungen att köpa med en burk äppelsylt när jag var och handlade. Mmm, gröt med äppelsylt… Blir sugen på en portion till bara jag tänker på det.

imageFast egentligen äter jag nästan äppelsylt med gröt och inte tvärtom.

Annars då? Skulle ju städa igår men kom inte längre än att jag fick uppackat alla väskor, smutstvätten sorterad, rena kläder tillbaka in i skåpen och ett par maskiner tvättade. Det tog mig två timmar! Sedan gav jag upp och  tog en dricka med Malin på Baywatch istället.

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s